Metalliteollisuuden koneistusta

Valmistamme asiakkaan piirustusten mukaisia osia ja osakokonaisuuksia. Olemme erikoistuneet metalliteollisuuden koneistukseen, jota teemme alihankintana.

Erityisosaamisemme on hydrauliikkasylintereiden ja -moottorien osien valmistuksessa. Kappalekapasiteettimme dia 5 mm - 500 mm. Karaporaus max. 130 mm.

Toimintamme on kustannustehokasta pienistä suuriin sarjoihin. On koneistuksen tarpeesi mikä vain, kannattaa kysyä tarjousta!

Sorvaamo Seppo Oy toimii Puuppolassa, Jyväskylän seudulla. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen.

Toimintapolitiikka

Toimintamme päätavoitteena on aikaansaada asiakkaidemme tarpeet tyydyttävää toiminnan ja tuotteiden laatua. Jokainen työntekijämme vastaa oman työnsä laadusta ja ympäristöasioiden huomioimisesta. Laatutason ja ympäristöasioiden kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi sitoudumme noudattamaan jatkuvan parantamisen periaatetta.

Sitoudumme ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen sekä noudattamaan toimintaamme ohjaavia lakeja, asetuksia ja määräyksiä. Käytämme raaka-aineitamme mahdollisimman tehokkaasti, energiaa mahdollisimman vähän, ja syntyviä jätteitä käsittelemme asianmukaisella tavalla.

Ylläpidämme avoimia ja luottamuksellisia suhteita asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.